Berry,En

Berry,En
Natuurlijke voedingsstoffen in een gel
Van de hoogste kwaliteit uit Duitsland

Wilt u meer weten over Berry,En? Bij Care Center Golden Hands geven we uitleg over de producten en de ingrediënten.

Handig: de Berry,En brochure met veel gezonde tips!

Vraag na bij Care Center Golden Hands!

Berry,En – Premium Nutrition

Ons lichaam krijg vaak niet de juiste voedingsstoffen binnen om optimaal te kunnen functioneren. Veel mensen eten dagelijks geen twee stuks fruit en/of de 200 gram groenten. De vitamines en antioxidanten uit fruit en groente zijn de bouwstenen van ons lichaam en kunnen niet ontbreken. U kunt ervoor kiezen om voedingssupplementen te slikken, maar deze zijn vaak niet natuurlijk en worden niet goed opgenomen door het lichaam.

Berry,En biedt dé oplossing voor een gezonden levensstijl! Wij produceren in onze fabriek in Duitsland een unieke gel op basis van de beste natuurlijke ingrediënten. We hebben diverse gels beschikbaar, ieder voor een deel van het lichaam. De gels bestaan uit een uitgebalanceerde mix van fruit en zijn gemakkelijk te drinken. Doordat de vitamines vloeibaar zijn worden ze direct door het lichaam opgenomen!

Gezonder leven met unieke producten

De producten van Berry,En zijn gemaakt voor optimale opname door het lichaam zonder compromissen! Het Premium Nutrition concept van Berry,En maakt het mogelijk voor vele mensen gemakkelijk en efficiënt hun dagelijkse voeding met een hoge kwaliteit natuurlijke en essentiële voedingsstoffen te optimaliseren.

Gebaseerd op de nieuwste kennis en technologieën ontwikkelt Berry,En in samenwerking met specialisten en wetenschappers eersteklas essentiële producten voor het dagelijks gebruik op basis van bessen, vruchten, planten en extracten. Ons kwaliteitsmanagement maakt het mogelijk om ieder ingrediënt terug naar zijn oorsprong te volgen. Berry,En producten zijn handig, exclusief en onderscheidende in smaak.

Natuurlijke gels

Onze gels zijn op basis van 100% natuurlijke producten. Alleen de béste ingrediënten verwerken wij in onze gels. Door dagelijks een of een mix van onze gels te nemen blijft u fit en vitaal!

Wij hebben een breed assortiment aan gels beschikbaar. De gels worden gemaakt in Duitsland en binnen enkele dagen heeft u uw bestelling in huis!

Huidverzorging

Bent u op zoek naar een gezonde, rimpelvrije en jongere huid? Wij hebben diverse producten voor het verzorgen van uw huid.

Denkt u daarbij aan een reinigingsgel, verfrissende misting spray, oog gel en een dag- nachtcrème.

Distribiteur worden?

Berry,En biedt u de unieke mogelijkheid om de producten te verkopen aan uw vrienden en familie. U helpt zo andere aan een betere gezondheid en wij belonen u voor ieder verkocht product!
U kunt eenvoudig distributeur worden en u zult gratis begeleiding krijgen om succesvol uw eigen bedrijf op te bouwen.

Laatste nieuws

Geïrriteerde huid? Gebruik D-Panthenol en Aloë Vera

Veel mensen krijgen in meer of mindere mate te maken met een geïrriteerde huid. Dit is ook eigenlijk niet heel vreemd, want de huid is het enige orgaan dat dagelijks wordt blootgesteld aan alle negatieve invloeden van buitenaf. U kunt de huid goed beschermen, maar het is ook belangrijk om de huid goed te reinigen

Extra energie boost nodig? Neem Yumi gel!

Iedereen komt wel eens op een punt in het leven dat de energie niet erg meewerkt. Drukke tijden op het werk, een wat rommelige situatie thuis of gewoon veel dingen die
samenvallen, waardoor de energie langzaam op raakt. Hoe fantastisch zou het zijn om geen last meer te hebben van een energietekort!

Resveratrol: de gezonde effecten

Resveratrol wordt gewonnen uit diverse plantensoorten en is een polyfenol. In de meeste gevallen wordt het voor commercieel gebruik verkregen uit de Japanse Duizendknoop,
ook wel de Polygonum Cupspidatum. In mindere mate zit resveratrol ook in de schil van druiven, voornamelijk in de blauwe variant. In de gels van Berry,En is ook resveratrol te vinden.

Voor de actuele producten en prijzen, ga naar mijn Berry,En website.
www.paulluyten.berryenstore.com

Direct naar Berry,En website

Care Center Golden Hands
Koningstraat 81
1781 KD Den Helder

+31 223-691204
carecentergoldenhands@gmail.com