Gezondheidswinkel

*Biologische producten
*Voedingssupplementen
*Gemmo
*Fyto

Tevens kunt u terecht voor spirituele cadeaus

Care Center Golden Hands is een Gezondheidswinkel met natuurlijke producten om het lichaam weer terug in balans te brengen en om op een natuurlijke manier te herstellen. Tevens zijn er spirituele artikelen aangezien er in de hedendaagse tijd toenemende interesse is in spiritualiteit. Je vindt hier onder andere boeken, chakra stenen, engelen beelden, Boeddha beelden, Goden, Elfen, Draken en Geluksartikelen. Maar ook voor Inzichtkaarten en Tarotkaarten bent u bij ons aan het juiste adres.
Kijk rustig rond. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag. Bent u op zoek naar een specifiek artikel dat u niet in onze winkel kunt vinden, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.
Ook een spiritueel kado vind je bij onze gezondheidswinkel
Zoek je een passend spiritueel kado? Vraag dan naar onze kadotips. Hier vind je voor verschillende gelegenheden leuke cadeaus, voor jong en oud. Kun je wel wat advies gebruiken? Wij denken graag met je mee!

 

Spirituele winkel Care Center Golden Hands voor al uw unieke originele geschenken

Cadeaus en new age artikelen zoals boeddha, edelstenen, engelen, Elfen, draken, geluksartikelen, feng shui, yin yang artikelen. geluksartikelen, droomvangers etc.

Regenboog kristallen

Door deze kristalvormen voor uw venster te hangen, brengt u de macht van de kleuren in uw woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm. Uw aura filtert uit dit regenbooglicht instinctief de kleuren die ze nodig heeft. Regenbooglicht brengt vreugde, verandert de energie en Chi in een ruimte en heeft een helende werking. 

Smudge veer Adelaar

Prachtig handgeschilderd

Gemaakt door de Navajo indianen

Totale lengte 32 cm

Witte salie

Witte salie oftewel smudge sticks.

Witte salie-smudge veren-abalone schelp-Heilig hout

Witte salie of smudge sticks kopen?

Beste kwaliteit witte salie uit California en niet duur. Uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van uw huis.

Witte salie worden gebruikt door de Indianen tijdens hun zuiveringsceremonies en het uitspreken van gebeden.

Witte salie en smudge zijn ook uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van uw huis of andere ruimten.

Sjamanen branden kruiden en vragen positieve "Spirits" om hulp en begeleiding. Het smudge ritueel van de sjamanen geeft een krachtige impuls om de verbinding met de natuur en geestelijke helpers te herstellen. Met een smudge ritueel worden negatieve vibraties rondom personen en in leefruimten verwijderd. De aura wordt gezuiverd en de natuurlijke veerkracht neemt toe. De leefruimten zijn niet langer een bron van negativiteit met alle gevolgen van dien voor de personen die er verblijven en wonen. Negatieve "spirits" verdwijnen en kunnen hun ziekmakende vibraties niet langer overbrengen.

Wat is Smudgen?

Door de eeuwen heen en in verschillende culturen worden er rituelen uitgevoerd waar men kruiden of wierook gebruikt om te reinigen. Zo zijn er ook sporen van vergelijkbare tradities van onze eigen voorouders te vinden in het branden van wierook.

De term smudgen (beroken) is afkomstig van de Native Americans die salie, sweetgrass en andere kruiden verbrandden en met de vrijgekomen rook mensen, dieren, ruimtes, kristallen en objecten energetisch reinigen. De heilige rook wordt verspreid met een smudge veer

Ook kan je het als voorbereiding gebruiken voor een andere rituelen, healing of meditatie. Maar je kan ook een ruimte smudgen, bijvoorbeeld je huiskamer als er veel mensen zijn geweest of als er een flinke "discussie" heeft plaatsgevonden. Ook aan gebruiksvoorwerpen kunnen energievelden zitten die niet van jou zijn, deze kan je ook reinigen door te smudgen.

Waarom Smudgen?

Je neemt iedere dag veel energieën mee van anderen en/of van gebeurtenissen. Deze energieën hebben invloed op je aura, en je omgeving. Smudgen helpt ons los te laten wat ons hindert om heel geconcentreerd aanwezig te zijn in het NU.

Je aura en omgeving vrijmaken van deze energie werkt zuiverend, stimulerend en geeft weer ruimte voor andere zaken. Het werkt als volgt: de rook hecht zich aan die energie die niet nodig is en met het weggaan van de rook verdwijnt ook die energie.

Hoe kan je Smudgen?

Er zijn vele manieren om te smudgen, uitgangspunt is dat jij je er prettig bij voelt. Hieronder geef ik een mogelijke manier aan en wat je hierbij nodig hebt.

Voor het smudgen heb je een vuurvaste schaal nodig (schelp, smudge bowl) eventueel kruiden, (salie, sweetgrass) korrl wierook of Palo Santo hout een smudge veer en vuur. Leg eventueel wat zand of aarde op de bodem van de bowl, om je handen of je tafel tegen de warmte te beschermen. Gebruik je een abalone schelp, dan beschermt het zand de binnenkant. Steek een houtskoolblokje, salie en eventueel kruiden of wierook met een lucifer aan. Zodra de salie begint te roken start je met smudgen. Een smudge stick gebruik je door het topje aan te steken met een aansteker of lucifer en de vlam uit te blazen, zodat de stick gaat gloeien. De geurige rook komt dan vrij. De stick kan gedoofd worden in een vuurvast schaaltje met zand. Op deze manier kan hij meerdere keren gebruikt worden.

Een ruimte smudgen

Wanneer je een heel huis gaat reinigen, werk dan van verdieping naar verdieping in de richting van een open raam of deur.
Smudge langs de wanden van elke ruimte en schenk speciaal aandacht aan de hoeken. Waaier tenslotte de rook vanuit het centrum van elke ruimte naar het plafond en de vloer en vervolgens in de richting van het open raam of deur.

De vier elementen zijn bij het smudgen alom vertegenwoordigd:

Aarde = salie/kruiden
Lucht = rook/veer
Water = schelp/bowl
Vuur = branden

Jezelf smudgen

Met je Smudgeveer trek je de rook naar je toe (ter hoogte van je hart). Vanuit je hart trek je de rook over je hoofd naar achteren. Daarna trek je de rook langs de armen naar beneden (altijd van je af werken) en tenslotte trek je de rook langs je hele lichaam naar beneden, richting aarde.

Sommige plaatsen in je lichaam kunnen wat meer rook nodig hebben. Luister goed naar je gevoel en sta bij die plaatsen wat langer stil.

Draken en fantasie

Fantasy is een genre in de literatuur en film, waarbij het (fictieve) verhaal zich afspeelt in een verzonnen wereld. In deze wereld leven vaak, naast de mens, meerdere rassen, bijvoorbeeld elfen, dwergen, orks en draken. In fantasy speelt magie vaak een belangrijke rol.

Pendel en boek

Pendelen is een manier om met behulp van kosmische energieën een antwoord te krijgen op vele vragen op verschillende terreinen.

De pendel was van oorsprong bedoeld om de wichelroede te vervangen voor meer inzicht in het dagelijkse gebeuren.

Praktisch pendelen voor beginners

Bevat een selectie van de belangrijkste pendelkaarten uit het succesvolle standaardwerk pendelen van a tot z, samen met een messing pendel (ca. 15 gram). Deze complete pendelset biedt een praktische inleiding tot het werken met de pendel en zo'n 24 pendelkaarten.

De originele Lenormand kaarten

Mlle LenormanD, de Sybilla van de 19de eeuw, werd in 1772 in Alencon in Frankrijk geboren. Toen zij in 1843, na een bewogen leven, in Parijs overleed was zij beroemd als een fervent kaartlegster en het interpreteren daarvan. Zij voorspelde onder andere aan Josephine de Beauharnais, Napoleon en Robespierre de toekomst. Zij gaf daardoor een nieuwe glans aan het voorspellen met kaarten. De waarzegkaarten, die naar haar zijn vernoemd, worden over de gehele wereld sinds jaar en dag met succes gebruikt. Met dit spel kan iedereen op eenvoudige wijze leren hoe men de toekomst kan voorspellen.

Meridiaan kogels

Meridiaan kogels : het was keizer Jia Jingdie in de zestiende eeuw de werking van meridiaan kogels grondig liet onderzoeken. wat er uit ziet is een gedachteloos spelletje, het laten ronddraaien van 2 kogels in de handpalm is in werkelijkheid een techniek met een helende werking. Qi is de naam voor levensenergie die door ons lichaam stroomt. De kanalen waardoor deze energie stroomt heten meridianen, deze zijn verbonden met de belangrijkste organen in het lichaam. In de handen bevinden zich raakpunten of energiecentra, door de meridiaan kogels rond te draaien in de handen worden de raakpunten gestimuleerd en de energie die vrij komt wordt via de meridianen naar de verschillende lichaamszones gevoerd.

Op deze wijze kan genezing dan wel verlichting van stoornissen worden bereikt, maar het is geenszins een oplossing voor alle klachten. De meridiaan kogels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, begin met de kleinere kogels en tracht de ballen zowel links als rechtsom in de handen rond te draaien. Als deze oefening u goed afgaat, tracht dan de ballen rond te draaien zonder dat ze elkaar raken. Als u hier enige bedrevenheid in hebt ontwikkeld is het verstandig om grotere ballen aan te schaffen. Hiermee leert u om de ballen tot op de vingertoppen rond te draaien. Na verloop van tijd zult u bemerken dat de handen en vingers soepeler worden.

Palo Santo hout of heilig hout 

Heilig hout of Palo Santo wordt net zoals wierook gebruikt. Dit 100% zuivere hout geeft een heerlijke zoete geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt gebruikt door sjamanen bij zuiveringsrituelen en het uitspreken van gebeden. Dit Heilige Hout komt uit het Andes gebergte in Peru en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen zijn gevallen. Het hout moet vervolgens 4-10 jaar rijpen voordat de magische geur vrijkomt.

  • Voor iedereen een passend en bewust advies
  • Niet goed? Geld terug garantie
  • Bewust kado voor jezelf of een ander
Care Center Golden Hands
Koningstraat 81
1781 KD Den Helder

+31 223-691204
carecentergoldenhands@gmail.com