Massages

Sportmassage

Sportmassages dienen er voor dat de sporter voor bereid op een sportprestatie gaat dus voor de wedstrijd of training. Blessure behandeling valt ook onder de noemer sportmassage. Nek , rug , schouder , benen , armen al deze lichaamsdelen hebben allemaal hun eigen klachten voor elke klacht is er een behandeling. De behandelingen gaan dieper dan normaal en zijn dan ook niet geheel pijnloos , na 1 behandeling merk je al het verschil.

Zwangerschapsmassage

Zwangere dames krijgen vaak last van verschillende klachten deze kunnen verholpen worden of gereduceerd door middel van plaats gebonden behandelingen, zoals rug, nek, bekken, benen, armen, borst. In eerste instantie als de dame nog op de buik kan liggen wordt de behandeling op de massage bank gedaan. Daarna op een massagestoel gecombineerd met de massagebank.

 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waar bij het hele lichaam ontspannen wordt behandeld met rustige handgrepen en een heerlijke massage olie speciaal voor ontspanningsmassages gemaakt. Het lichaam zal lekker soepel aan voelen en is een weldaad voor het lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage worden er geen klachten opgelost want dat verstoort de ontspanning.

Care Center Golden Hands
Koningstraat 81
1781 KD Den Helder

+31 223-691204
carecentergoldenhands@gmail.com