Quantum Touch

Lichaam helpt zichzelf bij Quantum Touch * Via handoplegging * Geen hocus pocus

Methode van praktische Healing

Quantum Touch is een methode van praktische healing die letterlijk moet worden gezien om te worden geloofd. Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van je behandelaar kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam substantieel versnellen. Het effect is zo onmiddellijk en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk ziet dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken door slechts een lichte aanraking. Omdat het lichaam zelf bepaalt waar deze botten moeten zitten, hoef je je er nooit zorgen over te maken of je het wel goed doet. Naast herschikking qua structuur worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.
Ik heb helende handen (magnetiseren) en dit gecombineerd met Quantum Touch krijg je
een versneld resultaat.
In het lichaam hebben we 7 hoofd chakra’s zitten welke tijdens de behandelingen worden meegenomen.
Emotionele problemen welke heel veel klachten kunnen geven in het lichaam kan ik op deze manier verhelpen of verlichten.

 

Oplossing voor vele problemen

Hoofdpijn, buikproblemen, een druk hoofd, burn-out gaan we letterlijk te lijf met Quantum Touch en het magnetisch vermogen van mijn handen. Je voelt de pijn naar mijn handen gaan en je zult heel rustig en ontspannen gaan voelen. Na de behandeling is het de bedoeling dat je even rustig blijft liggen om bij te komen. Het is raadzaam om na de behandeling goed water te drinken, doe je dat niet dan krijg je veel hoofdpijn dit komt door de afvalstoffen die er vrijkomen.

Care Center Golden Hands
Koningstraat 81
1781 KD Den Helder

+31 223-691204
carecentergoldenhands@gmail.com